avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de maternitate

buna ziua, va rog daca puteti sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: sunt PFA si vreau sa stiu cu cate luni inainte de a naste se plateste acel procent de 0.85 pt concediu de maternitate?
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
gyuly_11, utilizator
OUG 158/2005 spune, la art.7, ca "stagiul minim de cotizare pentru acordarea drepturilor... este de o lunã realizatã în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordã concediul medical".
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare plata concediu medical denisadaia denisadaia buna am o intrebare va rog sa imi raspundeti daca puteti...... sunt angajata de 2 luni jumate si am ramas insarcinata in prima luna:justcuz: acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Daca sunt pfa pot beneficia de maternitate vallihullea vallihullea Daca sunt PFA si platesc taxele si impozitele potrivit legii pot beneficia de concediu de maternitate? (vezi toată discuția)
Concediul medical angelica3525 angelica3525 Daca esti angajat la o firma cu CMI pe perioada nedeterminata si dupa 4 luni si jumatate faci o viroza pulmonara, ti se da CM timp de 7 zile, iar patronul ... (vezi toată discuția)