avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ASOCIAT SRL - este obligat sa incheie CIM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ASOCIAT SRL - este obligat sa incheie CIM

Ca asociat intr-o SRL sunt obligat sa am incheiat CIM?
Am inteles ca se poate lucra intr-o sociatate fara contract de munca daca esti asociat sau administrator fara a avea nici o plroblema.
Ma intereseaza pentru ca am un fast -food, sunt asociat in firma, lucrez acolo si nu as vrea sa am probleme cu ITM.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:33, 5 Mai 2011
In aceasta situatie trebuie sa incheiati CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca la firma mea? petosticky1979 petosticky1979 As vrea sa stiu daca eu sunt asociat unic in societate si o sa si lucrez ca sofer TIR, sunt obligat sa am contract de munca? Ma intereseaza deoarece nu vreau ... (vezi toată discuția)
Vreau sa incep o afacere mustafa_cristina mustafa_cristina Buna tuturor,ma gandesc sa incep o afacere,un mic fast food si nu prea stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,de aceea m-am gandit ca acesta e locul unde as ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un asociat unic și administrator al unei firme, fast ... oana intreaba oana intreaba Buna ziua, un asociat unic și administrator al unei firme, fast food care are CIM poate suspenda contractul pentru două luni de concediu creștere copil ... (vezi toată discuția)