avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA devenit platitor TVA trebuie sa schimbe stampila?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA devenit platitor TVA trebuie sa schimbe stampila?

PFA-ul a fost initial neplatitor TVA, iar pe stampila era scris CUI-ul format numai din cifre. PFA-ul a devenit platitor de TVA, iar la CUI s-a adaugat prefixul "RO". Este nevoie de schimbarea stampilei (unde sa fie trecut RO12345... in loc de 12345... cum era initial)?
Stampila se elibereaza in baza certificatului de inmatriculare ,nu in baza certificatului in scopuri de tva.In consecinta,nu aveti nevoie sa schimbati stampila.In schimb trebuie sa mentionati pe facturi RO..cod fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor sau neplatitor tva? breman breman De unde stiu daca o firma este sau nu platitoare de TVA? Am auzit de la cineva ca cei care nu platesc nu au nici R, nici RO la CUI - e adevarat? (vezi toată discuția)
Prefix ro la cui sevenx sevenx Buna ziua, Detin un SRL neplatitor de TVA, prin urmare mi s-a emis un CUI fara prefix-ul RO. Am doua nelamuriri: 1. Bonul de combustibil, pentru a putea fi ... (vezi toată discuția)
Certificatul de inregistrare in scopuri de tva amalia2009 amalia2009 Dupa obtinerea certificatului de inregistare in scopuri de TVA, ce obligatii are o societate : trebuie sa mearga la Registrul Comertului sa ceara alt ... (vezi toată discuția)