avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fiasa postului :responsabil cu substante periculoase
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fiasa postului :responsabil cu substante periculoase



buna ziua
va rog sa ma ajutati cu o fisa a postului pentru Responsabil cu subsatantele toxice si periculoase.
Va multumesc


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 6 Mai 2011
Aceasta functie nu se gaseste in C.O.R. ... cred ca mai bine este sa-l numiti gestionar-depozit.
Gestionarul de depozit are ca atributii principale de serviciu receptia, pastrarea si eliberarea de bunuri aflate in administrarea, folosinta sau detinerea, chiar temporara, a unei organizatii, indiferent de modul de dobandire si de locul unde se afla bunurile.
Multumesc pentru raspuns,din pacate aceasta este denumirea pe care o accepta la ITM pentru inregistrarea substantelor periculoase......asa ca......
elenadeverde a scris:

Multumesc pentru raspuns,din pacate aceasta este denumirea pe care o accepta la ITM pentru inregistrarea substantelor periculoase......asa ca......


Atunci folositi prin asemanare o fisa a postului pentru gestionar-depozit.
[ link extern ] ,

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazioner vs. gestionar suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care este diferenta intre cele doua posturi? magazionerului i se retine din salar ca si la gestionar cei 10%? Si daca o persoana apare in doua ... (vezi toată discuția)
Fisa postului irumes irumes Am o salariata care ocupa functia de laboranta in cadrul sectiei chimice. Obiectul de activitate al firmei este producerea energiei electrice si termice. Pe ... (vezi toată discuția)
Respingere decizie numire responsabil Stancu1234 Stancu1234 Buna seara! Lucrez intr-un institut de cercetare si recent am fost numit responsabil depozit deseuri periculoase, printr-o decizie semnata de director, ... (vezi toată discuția)