avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RDS NU-SI REPECTA CONTRACTUL
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RDS NU-SI REPECTA CONTRACTUL

In octombrie 2010 am facut contract cu RDS pentru telefonie fixa + digimobil, internet si cablu TV. Dupa multe drumuri pe la ei am reusit sa iau telefonul si receiverele pentru cablu dar digimobilul nu. Acum imi spun ca si-au schimbat politica si ca nu mai beneficiez de digimobil.
Intrebare?
Face obiectul unei sesizari la protectia consumatorului avand in vedere ca nu este respectat contractul initial?
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 15:02, 5 Mai 2011
acelasi lucru l.am patit si eu.. si multi alti.. nu am mai vazut tel mobil, decat cartela, pt mobil imi cereau 2 E lunar desi initial nu costa nimic.
sesezare puteti face.. are destule stranse OPC.. cred ca au target.. la x sesizari le mai da o amenda.. ei le platesc, in comparatie cu bani pe care ii fura prin facturi si pacalit clientii sunt o nimica toata.
ORDONANŢÃ Nr. 21 din 21 august 1992 *** Republicată
privind protecţia consumatorilor

Art. 7
Operatorii economici sunt obligaţi:
.... c) prestatorii de servicii:
... - să respecte condiţiile prescrise sau declarate, precum şi clauzele prevăzute în contracte;

Art. 10
Drepturile consumatorilor, la încheierea contractelor, sunt:
.......
g) de a sesiza asociaţiile de consumatori şi organele administraţiei publice asupra încălcării drepturilor şi intereselor lor legitime, în calitate de consumatori, ...
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
ContSters193759, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credeți ca merita sa fac reclamație la opc? andy7 andy7 Buna ziua. Sunt client RCS RDS din Octombrie 2017 , la Digi.Mobil . Mi au plăcut foarte mult ofertele și beneficiile lor, și am decis sa ma portez la ei in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu o companie de telefonie mobila - serviciu neacceptat mircea67 mircea67 Am un abonament la VODAFONE am fost contactat telefonic de un angajat mi sa facut o oferta cu o extraoptiune,in urma ofertei telefonice nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)