avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... unde sunt prevazute normele ce reglementeaza distanta ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

unde sunt prevazute normele ce reglementeaza distanta de care se poate construi fata de o magistrala de gaz?

Imi poate preciza cineva unde pot gasi normele ce reglementeaza distanta de la care se poate construi fata de o magistrala de gaz? , Lege, regulamente, ordine, etc...? Tot ce am gasit este art. 96 din Legea gazelor - Nr. 351 din 14 iulie 2004, dar aici nu precizeaza cu subiect si predicat despre cati metri este vorba...
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
stefan_dumitru_m, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 12:30, 6 Mai 2011
Va rog sa consultati:
ORDIN ANRE Nr. 5 din 5 februarie 2009
privind aprobarea Normelor tehnice pentru proiectarea, executarea şi exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale

Stiti sigur ca este vorba de o magistrala, sau e doar o retea de distributie a gazelor naturale?
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
ContSters193759, utilizator
Multumesc mult, am consultat actul recomandat de dumneavostra si am cam gasit raspunsurile ce ma interesau...acum, ramane sa ma interesez daca e intr-adevar vorba de o magistrala sau de o retea de distributie, in functie de acest fapt depinzand finalitatea demersului meu :D..Multumesc mult inca o data
ma bucur ca am putut sa va fiu de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul anre 178/2020 racordare la gaze bepoveda bepoveda Buna seara, doresc sa ma racordez la sistemul de distributie al gazelor naturale conform ordinului ANRE 178/2020 insa nici un distribuitor din regiunea mea nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am primit urmatorul raspuns de la firma de distributie ... CrinaAnca CrinaAnca Buna ziua. Am primit urmatorul raspuns de la firma de distributie gaz. Ei sustin ca mutarea contorului este obligatia mea. Ce parere aveti? \"Am primit ... (vezi toată discuția)