avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea dialogului social
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea dialogului social

Stie cineva daca a fost promulgata si trimisa spre publicare? Trebuie sa incepem negocierea ccm si nu stiu care e baza legala acum si/sau la finalul negocierii?!
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 11:00, 12 Mai 2011
Pana la intrarea ei in vigoare , aveti Legea nr.130/1996 ... legea se afla la promulgare din data de 23.04.2011 .
Legea dialogului social – sau Legea 62/10.05.2011

[ link extern ]
mony a scris:

Stie cineva daca a fost promulgata si trimisa spre publicare? Trebuie sa incepem negocierea ccm si nu stiu care e baza legala acum si/sau la finalul negocierii?!

Legea dialogului social, legea nr.62/2011, a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 322 din 10 mai 2011 si va intra in vigoare in data de 13.05.2011.
O mai puteti gasi si aici
[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc f.mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu exista contract colectiv de munca la ora actuala? tu_tu tu_tu Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)
Reprezentantii salariatilor elagrosu elagrosu In cadrul unei negocieri de CCM cu reprezentantii salariatilor , acestia trebuie sa fie inregistrati la ITM sau la Judecatorie? pentru a putea negocia CCM? (vezi toată discuția)
Coeficienti de ierarhizare in 2012 anca.d anca.d Buna ziua! Spuneti-mi va rog, avand in vedere ca s-a modificat salariul minim brut pe tara garantat in plata, care sunt coeficientii de ierarhizare in ... (vezi toată discuția)