avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite imobiliare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite imobiliare

am o intrebare la care am nevoie de raspuns: se poate trece un credit imobiliar prin contract de vanzare cumparare de pe mine pe fratele meu si sa platesc eu ratele in continuare?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:44, 9 Mai 2011
aveti nevoie mai intai de acordul bancii unde aveti contractul de credit.
da stiu ca am nevoie de acordul bancii,dar daca se poate face transferul
Prin contract de vanzare cumparare nu transferati creditul imobiliar pe numele fratelui, ci dreptul de proprietate asupra imobilului, dvs. ramanand in continuare debitorul cu obligatia de plata a imprumutului. Daca banca emite o adresa prin care exprima acordul expres pentru instrainare atunci DA, se poate.
se face un contract de novatie prin schimbare de debitor. Preluati dvs. creditul si apartamentul. Asta se face cu acordul bancii. Nu ar trebui sa fie probleme ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Novatia kikke kikke Acum cca 4 ani s- facut un imprumut bancar ipotecar.Imobilul are un propietar si 2 copropietari,respectiv bunica materna si 2 frati,acestia obtinand dreptul ... (vezi toată discuția)
Executare Ale1980 Ale1980 In anul 1978 parintii mei au cumparat o casa cu un contract de mana. In anul 2006 eu cu fratele meu decidem sa finalizam contractul legal la notariat, noi ... (vezi toată discuția)
Executare silita,credit bancar! aniska80 aniska80 Buna ziua!Sunt noua printre dvs si am o problema! In 2008,am facut pe numele meu 2 credite la 2 banci diferite,pe 10 ani,in euro,de bani folosindu-se fratele ... (vezi toată discuția)