am o intrebare la care am nevoie de raspuns: se poate trece un credit imobiliar prin contract de vanzare cumparare de pe mine pe fratele meu si sa platesc eu ratele in continuare?
Prin contract de vanzare cumparare nu transferati creditul imobiliar pe numele fratelui, ci dreptul de proprietate asupra imobilului, dvs. ramanand in continuare debitorul cu obligatia de plata a imprumutului. Daca banca emite o adresa prin care exprima acordul expres pentru instrainare atunci DA, se poate.
se face un contract de novatie prin schimbare de debitor. Preluati dvs. creditul si apartamentul. Asta se face cu acordul bancii. Nu ar trebui sa fie probleme ...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Novatia
kikke
Acum cca 4 ani s- facut un imprumut bancar ipotecar.Imobilul are un propietar si 2 copropietari,respectiv bunica materna si 2 frati,acestia obtinand dreptul ... (vezi toată discuția)
Executare
Ale1980
In anul 1978 parintii mei au cumparat o casa cu un contract de mana. In anul 2006 eu cu fratele meu decidem sa finalizam contractul legal la notariat, noi ... (vezi toată discuția)