Buna seara,
Sunt intr-o dificultate, tatal meu unic mostenitor al tatalui lui, este chemat in instanta in calitate de intimat de catre copii femeii (si doar ai ei) cu care s-a casatorit a doua oara tatal lui. Tata a primit doar o citatie, fara sa ii fie adusa la cunostinta actiunea. Bineinteles ca noi stim faptul ca ei au dorit sa instraineze acele bunuri, dar nu au putut ptr ca nu au nici un fel de drept de proprietate. Acum ei vor sa il obtina in instanta, cred. Termenul este pe 27 mai 2011, nu stiu cum sa procedez sa obtin dosarul si care sunt pasii care trebuie urmatii. Va rog pe cei care ar putea sa ma ajute cu cateva sfaturi. Ce acte ar putea avea ei in baza carora sa solicite vreun drept de proprietate?
Ce sanse are tatal meu sa castige acest proces?
Daca la decesul bunicului sotia i-a supravietuit, ea avea dreptul la 1/4 din bunuri. Copii ei au si ei drept la bunuri pe care mama lor le-a mostenit( daca le-a mostenit).
Succesiune
Elleny
Este urmatoarea speta:
In urma decesului lui A si B, a ramas o masa succesorala neimpartita celor 4 copii ai lor. Ulterior mortii celor doi (A si B) decedeaza ... (vezi toată discuția)
Nelamurire
andreea_brz
(2)Sotul supravietuitor înlătură de la mostenire clasa a patra de mostenitori, revenindu-i întreaga avere a defunctului???????????
Acest text este trecut ... (vezi toată discuția)