avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducerea personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducerea personala

Va rog sa ma lamuriti intr-o speta cu privire la deducerea personala!
Daca am un angajat care pleaca la o alta institutie la mijocul lunii,iar venitul lui brut la institutia mea este mai mic de 250, eu ii mai calculez impozit, in conditiile in care va benefica de deducere la noul loc de munca? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:52, 6 Mai 2011
Buna ziua.
Pai practic nu vad rostul intrebarii, atat timp cat la dumneavoastra la institutie omul nu poate beneficia de deducere deoaprece are un venit mai mic de 250 lei !!!!
Deducerea se v-a aplica la noul loc de munca unde are salariul mai mare.
Si e declaratia lui pe propria raspundere la noul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incertitudine ContSters146685 ContSters146685 Buna seara. Lucrez la o institutie de stat si am avut unele nelamuriri in privinta salariului luat, in sensul ca nu mi s-a acordat unele beneficii luna ... (vezi toată discuția)
Deducere personala ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez numai jumatate de luna, deducerea personala aferenta se acorda proportional cu perioada lucrata. (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial colonelu colonelu Doresc sa ma angajez la firma proprie (unde sora mea e adminstrator) pe functia de consilier juridic cu un contract de munca de timp partial . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)