avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie pt intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie pt intretinere

in ce conditii pot cere in instanta alocatie de intretinere pt copilul meu in varste de 12 ani , eu sunt casatorita si nu muncesc si locuiesc cu el intr-o garsoniera si nu-mi da bani, el face toate cumparaturile casnice si plateste utilitatile dar cand vine vorba de imbracaminte sau bani de buzunar zice ca nu-i trebuie si ca atunci cand va considera le va cumpara .El e comisar in politie. Spuneti-mi daca se poate sa cer aceasta alocatie si cum .
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 11:35, 6 Mai 2011
Dar de ce nu munciti , va place sa depindeti de altcineva ? Trebuie sa contribuiti si dvs. la intretinerea dvs. si a minorului.
Singura spuneti ca va asigura cele necesare, ca nu da bani pentru "tocat", nici nu este obligat...Inteleg ca ia de mancare, ca plateste totul in casa, sunteti casatoriti, atunci cum credeti ca veti obtine "äceasta alocatie"?
Si banuiesc ca puteti sa va angajati si d-voastra pe undeva, macar cu jumatate de norma pentru a nu mai depinde 100% de cineva!
nu ma lasa sa muncesc ,
zice ca imi asigura toate ce imi trebuie, si ca nu e nevoie sa muncesc.
nu, nu imi place sa depind .
vreau sa stiu daca se poate sau nu se poate ( si tinand cont de pozitia lui si ca nu am apartament, nici masina si m-am saturat sa fac tot felul de croieli si carpeli pt ca fata sa fie cat de cat imbracata ) atat vreau sa stiu daca se poate .
Dar dvs. nu aveti nimic de spus ? Va convine situatia ? Daca maine poimaine divorteaza cine o sa va intretina ?

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau sa fiu în custodia tatălui meu pentru că nu se comportă ca un părinte. am soluții? DenisaDiana89 DenisaDiana89 Buna ziua! Ma numesc Denisa am 17 ani si de cativa ani buni ma simt ca la puscarie in casa tatalui meu. Mama mea este divortata de tatal meu de 14 ani. Nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara nastasiumihail nastasiumihail Buna seara.Am o mare nelamurire ce ma macina de ceva timp si la care as dori sa stiu niste raspunsuri .Eu am o relatie cu o femeie ce dureaza de 4 ani si ceva, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs custodie exclusiva andreiionel andreiionel sotia mea a introdus in cererea de divort custodia exclusiva si pensia alimentara. daca ipotetic voi fi scos din drepturi trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)