Buna ziua,
Suntem o autoritate contractanta (primarie). In urma unei licitatii deschise pentru atribuirea contractului de "Delegare a serviciului de salubrizare", s-a prezentat un singur ofertant. Deoarece eram presati sa incheiem cat mai repede contractul si inceapa cat mai repede prestarea serviciului (riscam sa primim amenzi uriase de la mediu), am acceptat sa inceapa imediat dupa incheierea contractului, urmand sa constituie in cel mai scurt timp garantia de buna executie. De atunci, a expirat si valabilitatea ofertei, dar garantia tot nu au constituit-o. Am trimis scrisori, am dat telefoane, se fac ca nu inteleg. Ce putem face?? Mentionez ca nu am eliberat garantia de participare.
Va multumesc.
A fost prevazut in documentatia de achizitie si in contract ca se constituie garantia de buna executie pana la incheierea contractului?
Exista si posibilitatea de a se deduce din facturile emise.
Notificati-le in scris suma de plata si aduceti-le la cunostinta ca in cazul nu se conformeaza reziliati contractul, invitati reprezentantul legal la conciliere.
In cazul contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare nu se plateste garantie de buna executie, vezi Legea 101/2006.
Operatorul trebuie sa plateasca redeventa.
Contractul de delegare a gestiunii poate inceta in cazul nerespectarii obligatiilor contractuale...
Redeventa
danatmr9
Buna ziua!
Pentru o licitatie la care vreau sa particip unul din criteriile de atribuire arata astfel:
1 Pretul ofertei 10.00%
Descriere: Redeventa - se ... (vezi toată discuția)