avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... greseala de notar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

greseala de notar

notarul care a facut certificatul de mostenitor a scris in loc de .......... Valentziu a scris Valeriu si cand iam zis ca nu
este bine trecut numele a lipit o eticheta pe care a scris Valentin nicidecum Valentziu,deci este trecut pe acte cu numele
de Valentin si la intrebare ca iara nu a scris bine a zis ca nu va fi probleme, dar poate vom avea pe viitor probleme.
Cel mai recent răspuns: tm06cristi , utilizator 19:13, 2 Iulie 2008
Bineinteles ca pot exista probleme in viitor. Mergeti la notar si spuneti-i ca a gresit sa va treaca numele corect.In cazul unui refuz veti fi nevoit sa va adresati instantei.
Mult succes.
obligatoriu trebuie ca notarul sa intocmeasca actul potrivit datelor din actul de identitate. Insistati sa refaca actul cu numele dvs. corect.
hornea alina a scris:

Bineinteles ca pot exista probleme in viitor. Mergeti la notar si spuneti-i ca a gresit sa va treaca numele corect.In cazul unui refuz veti fi nevoit sa va adresati instantei.
Mult succes.

va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o intrebare ptr d-,voastră mama vrea sa ... Issaaaaa Issaaaaa Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr d-,voastră Mama vrea sa isi cumpere un apartament, si eu ca fiu iam propus sa imi faca mie acte pe acest apartament Ce ... (vezi toată discuția)
Dosar srl refuzat Bombonicamea Bombonicamea Buna ziua am depus un dosar de inregistrare a unui srl, rezervare de nume am facut online, goldfamily era liber, am facut toate documentele iar la registrul ... (vezi toată discuția)
Nume de familie scris gresit ioanaDD ioanaDD buna ziua.Numele de familia al tatalui meu este cu A,iar al meu este cu I,au gresit o litera.In caz de o mostenire sau acte,ceva, poate fi vreo problema? (vezi toată discuția)