avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dovada vechime dupa data de 01.01.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dovada vechime dupa data de 01.01.2011

Buna ziua,

Pentru acei angajati care sunt angajati dupa data de 03.01.2011 si inceteaza activitatea dupa o luna sau 5 luni ce acte li se elibereaza? Sau, in cazul in care un angajat care si-a inceput activitatea in 2010, are carte de munca, isi inceteaza activitatea acum in mai, ce acte trebuie sa primeasca la plecare? cum dovedeste vechimea de la 01.01.2011 pana la momentul incetarii contractului? Multumesc

Cel mai recent răspuns: Patience , utilizator 11:23, 9 Mai 2011
freeelis a scris:

Art.7 alin.3 din HG nr.161/2003 ....:)

Multumesc. O zi usoara sa aveti !
e vorba despre Art.7 alin.3 din HG nr.161/2006

sunt convinsa ca a fost doar o greseala de tipar!

Succea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime in munca lani lani ce venituri trebuie sa contina adeverinta de vechime in munca, cele din statele de plata sau cele din statele de personal, adica de incadrare ? (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters48681 ContSters48681 Am fost la ITM sa cer un revisal de la data de1.01.2011 pana in prezent. Exact cum scrie in cartea de munca toate modificarile, anuale, lunare. Am platit cei ... (vezi toată discuția)