daca doamna de care avem grija vrea sa se razgandeasca in privinta contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ce anume trebuie sa faca? merg zilnik la ea, ii fac piata cu tot ce are nevoie ii fac curatenie, o duc la medici....binenteles ca mai exista si cate o zi in care nu pot veni la ea. Problema e ca de cate ori ii e rau si nu sunt in momentul ala acolo ma ameninta ca desface contractul. La notar am platit multi bani, si o gramada pt ingrijirea ei si timpul binenteles. Daca reuseste desfacerea contractului eu nu sunt dezpagubita cu nimic? Adica in cazul in care e crezuta ca nu am grija de ea si se desface contractul (in instanta cred) eu raman cu nimic?
Daca batrana va recurge la instanta in vederea desfacerii contractului, va trebui sa demonstreze ca nu v-ati indeplinit obligatiile, situatie in care , dvs. va trebuie sa va aparati, dovedind contrariul.
Daca totusi va castiga ea, nu va veti putea recupera cheltuielile facute cu intretinerea, acestea nu se restituie....
Din cate stiu si Serviciul Autoritate Tutelara din cadrul Primariei de la domiciliul batranei este implicat in sensul ca trebuie sa faca o ancheta sociala din care sa rezulte daca este bine ingrijita sau, din contra, neglijata.
Nu se desfiinteaza contractul chiar asa, pe vorbe...