avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISE DE EVALUARE A ACTIVITATII PROFESIONALE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISE DE EVALUARE A ACTIVITATII PROFESIONALE

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un model de fisa de evaluare a activitatii profesionale pentru meseria de confectioner.As avea nevoie macar sa-mi fac o idee,daca cineva s-a apucat de ele va rog sa ma ajute si pe mine.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 6 Mai 2011
vedeti la "documente utile "sus in dreapta sunt modele de fise de evaluare pt. cei cu studii medii,banuiesc ca e la fel si adaptati la cerintele profilului firmei.
succes!!
Eu am o nelamurire cat casa in ceea ce priveste fisa pt. m-citorii necalificati. Nu stiu daca si pt. ei trebuie facuta; dar daca este prevazut in lg. 40, cam trebuie ....
carmen.balan1967@yahoo.com a scris:

Eu am o nelamurire cat casa in ceea ce priveste fisa pt. m-citorii necalificati. Nu stiu daca si pt. ei trebuie facuta; dar daca este prevazut in lg. 40, cam trebuie ....

Criteriile de evaluare trebuie sa cuprinda toti salariatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiective de performanta si criterii de evaluare lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de act aditional la contractul individual de munca in care sa apara obiectivele de performanta si criteriile de ... (vezi toată discuția)
Noul cim si criteriile de performanta acraesde acraesde Buna ziua! Ma poate ajuta cineva la stabilirea criteriilor de performanta si a obiectivelor? Societatea are ca ramura principala de activitate Lucrari de ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare lia19 lia19 Ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de evaluare?Mentionez ca lucrez intr-o institutie bugetara.Mii de multumiri. (vezi toată discuția)