avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

ce poate insemna partaj intr o relatie de CONCUBINAJ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Niculina Visan , Avocat 20:09, 6 Mai 2011
sa nu faceti eroarea sa credeti ca intr-un concubinaj bunurile sunt prezumate a fi bunuri comune.va trebui sa promovati o actiune in pretentii unde sa probati prin acte, martori ca bunurile pe care le pretindeti sunt ale dvs.
depinde ce si cum si cand au dobandit bunuri cei doi concubini si contributia fiecaruia care trebuie probata in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire in urma concubinajului? lilianab2009 lilianab2009 Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 30 de ani.In momentul in care l-am cunoscut, barbatul avea un copil infiat cu prima sotie.In timpul concubinajului ... (vezi toată discuția)
Bunuri obtinute in concubinaj marinica71 marinica71 bunurile dobandite in timpul concubinajului sunt bunuri comune?chitantele achizitionarii bunurilor sunt doar pe numele unuia din concubini.stima (vezi toată discuția)
Partaj dupa concubinaj ContSters97117 ContSters97117 Nu stiu daca problema mea se incadreaza in acest domeniu ,dar incerc totusi sa va adresez cateva intrebari in speranta ca imi veti putea raspunde, sau eventual ... (vezi toată discuția)