avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

acum 3 saptamani un individ dandu-se drep angajat al Orange mi-a solicitat sa trimit cuvantul okazii la un anumit nr de tel, desigur ultrerior am aflat ca e nr cu suprataxa. dupa nenumarate apeluri la cei de la orange am aflat ca beneficiarul e cineva care are cont pe okazii.ro; a luat legatura cu cei de la okazii si au spus ca au anulat codurile respective si ca imi vor returna banii, angajatul respectiv dandu-mi o adresa de mail unde sa trimit contul bancar pentru a face plata. am asteptat si nu au platit nimic, ieri am sunat iar.....au spus ca ma vor suna de la contabilitate...desigur ca nu au sunat....azi am sunat iar, mi-au cerut adresa de mail spunand ca in 10-15 min voi primi un raspund din partea lor....desigur ca nu am primit nimic....teapa e de 30 euro +TVA. in aceste conditii, ce pot eu sa fac?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GinaSara , utilizator 20:51, 6 Mai 2011
Sesizare oficiala la OPC
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune okazii.ro garantia escrow AdiLup AdiLup Buna ziua! Am luat si eu o teapa pe Okazii. Pe scurt: am hotarat sa cumpar un laptop, am contactat utilizatorul pe privat in vederea incheierii licitatiei. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii sceptic sceptic In urma cu 2 saptamani am incheiat o tranzactie pe situl okazii.ro pentru un laptop in valoare de 600 ron. In ziua de luni 28.05.2012 am ridicat coletul si ... (vezi toată discuția)
Am fost tepuit/inselat ! uydywo uydywo Buna ziua ! Sunt victima unu tepar de pe okazii.ro . Persoana de pe okazii trebuia sa-mi trimita 2 componente de calculator prin posta cu ramburs (200 Lei) dar ... (vezi toată discuția)