avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... date stare civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

date stare civila

Buna Ziua,

Am si eu o intrebare care ar suna asa: Pot afla daca o persoana a decedat si eventual in ce an de la starea civila unde i-a fost inregistrata nasterea?
Mentionez ca stiu doar locul in care s-a nascut si in rest nimic (nu cnp, nu o adresa ulterioara, nu nimic) cei de la INEP nu m-a pot ajuta, am apelat la sprijunul lor.
Si daca da, ce date pot obtine de la locul unde s-a inregsitrat nasterea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 22:49, 6 Mai 2011
incercati la oficiul starii civile sau la serviciul public comunitar judetean de evidenta a persoanei, insa in cele mai multe cazuri este nevoie macar de CNP pentru a fi identificata persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla codul localitatii ca sa aflu unde m-am nascut vrica vrica Daca am doar CNP si numele Vreau aflu locul nasterii si numele parintilor (vezi toată discuția)
Modificare certificate de stare civilă Dorina Costea Dorina Costea Pentru ca in certificatul meu de nastere , numele de familie a fost trecut gresit, am facut cerere la oficiul starii civile din Campulung Moldovenesc pentru ... (vezi toată discuția)