avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara

Am lurat pin a in data 24 -04-2011 la ofirma cu contract pe perioada determinata de trei luni Avind niste discuti pentru ne plata corecta a orelor suplimentare nu au mai prelungit contractul cu toate ca il semnasem pe al doilea cu cite ve zile inaintea discutiilor.Situatia orelor ne platite nu au rezolvato cu toate ca au refacut fluturasele de trei ori diferenta de bani nu am primito motivind ca vina este a calculatorului.Fluturasele sunt de ne iteles state de plata nu se semneaza Ce asi putea face in cazul acesta inafara de reclamatie la ITM findca sunt prea influienti pentru ITM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 7 Mai 2011
Daca nu se rezolva cu reclamatie la ITM,urmatorul pas este sa discutai cu cei din conducere pentru o rezolvare amiabila a conflictului ,daca nu se rezolva, ii puteti anunta ca ii chemati in instanta.
Conflictele de munca sunt scutite de taxe si nu aveti nimic de pierdut.
Atat sesizarea catre ITM , cat si actiunea in instanta se pot exercita concomitent ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut reclamație către itm și cei care au venit în control i-au spus șefului numele tuturor care am făcut reclamație! Bună ziua!! În urma cu 2 luni mai exact în octombrie am făcut împreună cu alți 11 colegi o reclamație către ITM Iași pentru neacordarea fluturaselor ... (vezi toată discuția)
Demisie acceptata restul de bani .....nu i-am mai primit ca m-a imbrancit afara din "sediu' ContSters107314 ContSters107314 Sper sa nu va plictisesc cu \"scrisoarea\" mea,dar sper sa aveti bunavointa sa ma ajutati Am fost angajata la o firma de telecomunicatii din data de ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii myky751 myky751 Salut ,sunt Cristi si am o intrebare pentru voi.Am fost salariat la o societate comerciala pana la data de 01.06.2011.In luna Martie am efectuat 244ore si am ... (vezi toată discuția)