avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DECADEREA DIN DREPTURI A UNUI PARINTE,E POSIBIL?CUM?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DECADEREA DIN DREPTURI A UNUI PARINTE,E POSIBIL?CUM?

Un salut tuturor.Sunt bunica unui baietel de 6 ani,mama lui este in italia la munca,tatal este pachistanez si nu stim unde se afla,in 6 ani a vizitat copilul o singura data,pensie alimentara nu i s-a cerut ,ptr ca nu era de gasit.atit fiica mea,cit si eu lucram in Italia,si am vrea sa aducem copilul aici cu noi,dar nu stim cum am putea sa facem.Va rog sa-mi dati un sfat,sa ma indrumati ,ptr ca copilul sufera si noi la fel.Acum este ingrijit de soacra mea,si am vrea sa o aducem si pe ea cu copilul impreuna.Va multumesc mult,Dumnezeu sa va dea sanatate.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:50, 7 Mai 2011
explicati un pic intre mama si tatal minorului ce relatii sunt acum: casatoriti, divortati, concubinaj?
Fiica dvs sa formuleze in Romania o actiune de incredintare a minorului si la ramanerea definitiva a acesteia , va putea sa iasa cu minorul din tara.
Actiunea se dovedeste cu acte , interogatoriu , martori si ancheta sociala.
Daca nu are posibilitatea revenirii in tara , fiica dvs sa ia legatura cu un avocat caruia ii va da o procura pentru a o reprezenta si ii va achita onorariul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil rezultat din concubinaj Elbi28 Elbi28 Buna ziua, Un prieten locuieste in Italia si are un baietel de 5 ani, provenit dintr-o relatie de concubinaj care a durat 6 ani. Baietelul locuieste acum ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil grimm grimm Buna. Am o problema sper sa am puteti ajuta.Am trait in concubinaj cu cineva mai multi ani din care a rezultat un baietel,care acum are 5 ani,locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ramonaiza ramonaiza Buna ziua,numele meu este Ramona sunt din MEHEINTI. problema mea este urmatoarea sunt in concubinaj cu cineva si am un copil de numai 3 luni problema ... (vezi toată discuția)