avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se ridica permisul de conducere fara dovada?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se ridica permisul de conducere fara dovada?

Incep prin a-mi cere scuze pentru prostia din mine.
Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o durata de 30 de zile. Din pacate, de fapt din prostie, am pierdut dovada. Acum o sa trebuiasca sa imi ridic permisul. Cum fac sa ridic permisul fara dovada?
Inca ceva, ca acum m-am gandit. Eu am permisul de 5 ani de zile nu mi s-a intamplat sa mi-l suspende vreodata. Trebuie sa dau vreun examen pentru ridicarea permisului de conducere?

Va multumesc,

Cu stima,

SnS
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:58, 7 Mai 2011
Nu , pentru durata de suspendare despre care ati facut vorbire , nu se da examen pentru scurtarea suspendarii.
Pentru ridicarea permisului nu se da examen.
Mergeti la politie si va va cauta in registru.
Trebuie sa explicati doar printr-o cerere ca ati pierdut dovada
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
Radu Gabrian, Mediator
Sa inteleg ca:

- nu o sa fiu nevoit sa dau vreun examen....asta este bine
- ma duc la politie unde fac o cerere la ghiseu prin care explic ca am pierdut dovada si mi se va da permisul

Sper ca am inteles bine.

Va multumesc
Ati inteles bine. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru 120 zile ? Raducanuadr Raducanuadr Bună ziua . Pe scurt proces pierdut cu poliția pentru radar . M-am prezentat imediat ce mi-a fost comunicat că am pierdut procesul la ghișeu pentru a ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat margareta2 margareta2 Buna ziua! Am permisul suspendat pentru 90 zile pentru depasirea vitezei cu 54 km. Acum conduc cu dovada pentru 15 zile. Politistul mi-a spus ca pot da examen ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile, am făcut contestație dar aș vrea să renunț pentru că e posibil să nu câștig. cum să procedez? contestatie123 contestatie123 Va salut! Luna trecuta, mi a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile pt neacordare de prioritate,la un indicator cu cedeaza trecerea, ... (vezi toată discuția)