avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Actele necesare pt a putea calatorii cu un minor in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Actele necesare pt a putea calatorii cu un minor in spania

Buna ziua!locuiesca in Spania de 9 ani ,recent sora mea sa despartit de sot si as dorii ca ea sa vina in Spania cu copilui in varta de 6 ani ,hotararea de divort io da peste o luna am inteles : definitiva si irevocabila ;intebarea mea este: DACA II IESTE INCREDINTAT COPILUL SPRE CRESTERE SI EDUCARE, DAR ARE DREPT DE VIZITA LA 2 SAPTAMANI POATE TRECE VAMA DOAR CU HOTARAREA DE DIVORT SAU REBUI ACORDUL tatalui ?Iar copilul are pasaportul exìrat ,Va rog frumos daca cineva stie sa ne indrume ,ieste disperata , ii face viata imposibila ,o urmareste la orice pas ,pe copil il zapaceste se imbata si il suna non stop.......am dorii un raspuns cat de repede daca se poate .Va multumesc anticipat Angela
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2011
stefania angelica, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 08:11, 7 Mai 2011
Este suficienta hotararea de divort ramasa definitiva si irevocabila, in cazul incare copilul este incredintat mamei.
Totusi, copilul are nevoie de pasaport valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintat copilul mamei, ea poate iesi din tara cu el fara acordul lui? silvia maria silvia maria buna seara .divortul meu este definitiv si irevocabil,copilul un baietel de 6 anisori imi este incredintat mie se afla in ingrijirea parintilor mei in romania ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Vama dana 50 dana 50 pot trece vama cu un copil de 5ani numai cu hotarirea de divort din care rezulta ca copilul mia fost incredintat mie sau imi mai trebuie alte acte (vezi toată discuția)