avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lovire pe trotuar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lovire pe trotuar

buna ziua! bunica in varsta de 85 de ani a fost lovita pe trotuar de un individ care circula in marsalier. in urma caderii si-a spart arcada si si-a fracturat umarul! ce putem face! barbatul din discuti ar dori o intelegere amiabila, aand in vedere ca deja are permisul suspendat si dosar penal si nua ar dori sa-i depunem plangere la politie!se poate rezolva pe cale amiabila si cum?putem cere o anumita suma care sa fie platita de el?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:21, 9 Mai 2011
Va puteti intelege ... puteti sa-i cereti o suma de bani astfel incat macar sa va acoperiti cheltuielile cu spitalizarea, medicamentatia administrata si care mai e necesara in viitor.
Plangerea se poate face in termen de 2 luni de la savarsirea faptei, inteleg ca stiti autorul accidentului.
Deci, daca vreti sa ajungeti la o intelegere incercati sa o faceti inainte sa expire cele 2 luni ...
Recomand sa-i cereti cheltuielile de spitalizare + 5000 RON.
Daca-i categoria manelist cu 17 lanturi de aur, triplati suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie Andreea1709 Andreea1709 Buna ziua, In urma cu o saptamana 2 barbati s-au luat la bataie. Ambii se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, iar unul dintre ei i-a dat in cap ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni nicola_2 nicola_2 Revin cu cateva intrebari la cazul fiicei mele care a fost lovita pe trecerea de pietoni in 30 iulie 2010. A avut fractura de bazin fiindu-i interzis sa se ... (vezi toată discuția)
Am atins un pieton cand eram in marsarier surroundead surroundead Buna ziua! Problema in legatura cu care va cer sfatul este urmatoarea: Astazi am intors masina pentru a iesi dintre blocuri dintr-o parcare, si in timp ce ... (vezi toată discuția)