avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE POLUARE

buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi puteti spune va rog daca imi acorda numere provizorii pana la solutionarea procesului?multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: mircea_m , utilizator 13:22, 24 Noiembrie 2011
icetavi_2006 a scris:

bun si eu am castigat in istanta primul proces cu masina acuma miau facut recurs si am scos pana inainte de proces de 3 ori numere rosi intrebarea mea e daca mai pot scoate numere rosi pe timpul procesului

NU...numere rosii se pot obtine, pana la finalizarea procesului, doar pe cale de ordonanta presedintiala, altfel nicio sansa
Nr rosii nu doar asa cum azis d-nul Bogdan
un articol foarte interesant referitor la introducrerea pe rolul Inaltei Curti a RIL-ului privind taxa pe poluare...recomand sa cititi cu atentie intregul articol, este foarte bine structurat si intemeiat...bravo celor care l-au conceput si redactat....
[ link extern ]

NU...numere rosii se pot obtine, pana la finalizarea procesului, doar pe cale de ordonanta presedintiala, altfel nicio sansa

Poti detalia te rog cum se pot obtine numerele provizorii pe cale de ordonanta? Am dat statul in judecata si as vrea sa pot utiliza masina pana la solutionarea cazului.
Si eu sunt interesat de procedura,in curand imi expira numarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala - inmatriculare auto marry_01 marry_01 AM DEPUS O ORDONANTA PRESEDENTIALA PENTRU A-MI PRELUNGI NUMERELE PROVIZORI LA MASINA PANA LA JUDECAREA CAUZEI. AM DEPUS-O LA JUDECATORIE LUNA ACEASTA ADICA ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)