buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi puteti spune va rog daca imi acorda numere provizorii pana la solutionarea procesului?multumesc mult.
bun si eu am castigat in istanta primul proces cu masina acuma miau facut recurs si am scos pana inainte de proces de 3 ori numere rosi intrebarea mea e daca mai pot scoate numere rosi pe timpul procesului
NU...numere rosii se pot obtine, pana la finalizarea procesului, doar pe cale de ordonanta presedintiala, altfel nicio sansa
un articol foarte interesant referitor la introducrerea pe rolul Inaltei Curti a RIL-ului privind taxa pe poluare...recomand sa cititi cu atentie intregul articol, este foarte bine structurat si intemeiat...bravo celor care l-au conceput si redactat.... [ link extern ]
NU...numere rosii se pot obtine, pana la finalizarea procesului, doar pe cale de ordonanta presedintiala, altfel nicio sansa
Poti detalia te rog cum se pot obtine numerele provizorii pe cale de ordonanta? Am dat statul in judecata si as vrea sa pot utiliza masina pana la solutionarea cazului.