avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Kafkaniana (demisia conducerii asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Kafkaniana (demisia conducerii asociatiei de proprietari)

Problema mea sau a noastra. In adunarea generala a as. de proprietari s-a hotarat acum 10-12 ani sa fiu ales ca simplu membru in com. ex. Dupa atatia ani, toata conducerea as. nu a mai dorit sa continue si, cu chiu cu vai s-a reusit sa se convoace o noua adunare generala . Proprietarii fiind , hai sa-i zic "comozi" ( care fug de responsabilitati ), nu au vrut cu niciun chip sa fie alesi oameni noi, mai tineri , alegandu-ne tot pe noi cei vechi, cum s-ar zice fara voia noastra. Partea hazlie este ca in momentul alegerii, cei alesi am fost foarte laudati ( periati ), dar in rest ,la mica susoteala pe la colturi suntem acuzati de fel de fel de smecherii. Culmea ironiei, un locatar chiar ne acuza ca ne-am ales singuri, la aceasta adunare fiind prezenti si reprezentanti de la primarie adusi chiar de el. Ma pufnea rasul cand pana si cei de la primarie se rugau de noi sa acceptam sa fim realesi,ca sa nu mai pierdem timpul de pomana.Tocmai aceasta situatie ne-a facut sa nu mai dorim realegerea noastra si as vrea, daca se poate, sa aflu cum se poate rezolva aceasta problema. Banuiesc ca o demisie aprobata de demisionari ar intra in cartea recordurilor. Cu stima,NC.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:23, 9 Mai 2011
Pentru bunul decurs al activitatilor asociatiei va recomand sa nu demisionati.
Aia care vorbesc pe la colturi sa ramana doar cu vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie bukarest bukarest Buna ziua, Am o intrebare : Locuiesc in Bucuresti Sectorul 3 si in blocul in care locuiesc avem un nou Presedinte despre care se vehiculeaza ca ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala anuala Gheorghe-Traian Gheorghe-Traian Anul trecut, la sfarsitul lunii martie, a avut loc adunarea generala de proprietari in asociatia a carui membru sunt. Prezenta a fost slaba si administratora, ... (vezi toată discuția)