avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Cheltuieli cu benzina,
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Cheltuieli cu benzina,

Buna ziua,
Sunt asociat unic,fara salariati,execut prestari(servicii de audit),in care scop ma deplasez cu masina firmei luata in comodat,la diverse puncte de lucru.
Intrebarea mea: Daca,cheltuielile cu benzina,sunt deductibile la impozitul pe profit,daca, se incadreaza in prvederile privind"Transport personal la si de la locul de munca448 383 16% IMPOZIT PROFIT revazuta in OUG 82/2010?
Cu multumiri L.Mihon
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 19:13, 8 Mai 2011
Eu prin transport personal la şi de la locul de muncă înţeleg transport personal angajat la firma dumneavoastră. În cazul dumneavoastră nu cred că puteţi deduce TVA şi nici nu pot fi cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit. Să vedem ce va fi din 2012 dacă se mai prelungeşte această reglementare legală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este de corect? iuli-ana iuli-ana firma deconteaza abonamentele pt. deplasarea angajatilor tesa de la serviciu acasa, la unii pe mijloacele de transport in comun, la alti le da bonuri de ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deducere tva carburant cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Sunt Intr.Indiv.platitor de TVA. Pot deduce TVA pt. benzina cumparata pt.auto si pt.cheltuiala cu revizia periodica (pt.auto am contract de ... (vezi toată discuția)