avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

AS DORI SA STIU DE CE ACTE AM NEVOIE PT. CA COPILUL MEU SA PRIMEASCA PENSIE ALIMENTARA CALCULATA DIN SALARIUL PE CARE PARINTELE CELALALT IL PRIMESTE IN STRAINATATE UNDE LUCREAZA SI NU DIN SALARIUL MINIM PE ECONOMIE CARE ESTE IN RO.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:24, 10 Mai 2011
Daca aveti datele necesare solutionarii prin comisie rogatorie , astfel cum am aratat mai sus , aveti si posibilitatea sa solicitati instantei efectuarea acesteia
din pacate,raspunsurile pe care le-ai primit sunt sigura ca nu te ajuta foarte mult si sunt convinsa ca mai mult te-au indus in eroare insa,am sa-ti raspund si eu pentru ca ma aflu intr-o situatie asemanatoare....tatal copilului meu lucreaza 12ore|zi iar el este trecut in cartea de munca cu 4ore,salariul lui ajunge undeva la 15milioane .Pe cartea de munca are trecut 3milioane jumate!!!!!!!!!! am vorbit cu 2 avovcati care mi-au spus ca NU am ce sa fac....nici plangere la ITM NICI LA GARDA FINANCIARA....La judecatorie nu-i intereseaza doar ce e scris pe foaie!!!!DIN PACATE TRAIM IN ROMANIA,tara tuturor posibilitatilor...asa ca nu-mi ramane decat sa ma gandesc ca exista un dumnezeu si ca acesti indivizi care se numesc tati,in acte ,sunt de fapt niste oameni de nimic si ca intr-un fel sau altul vor plati.
ah , atunci ne resemnam cu asta ? pana la Dumnezeu ne mananca toti sfintii ...X-(
anna_mama_singura a scris:

...................................................................................................................
La judecatorie nu-i intereseaza doar ce e scris pe foaie!!!!DIN PACATE TRAIM IN ROMANIA,tara tuturor posibilitatilor...asa ca nu-mi ramane decat sa ma gandesc ca exista un dumnezeu si ca acesti indivizi care se numesc tati,in acte ,sunt de fapt niste oameni de nimic si ca intr-un fel sau altul vor plati.


Stimata doamna,
La instanta se judeca pe acte , care constituie probe.
Justitia se face pe probe .
Pensia se stabileste pe baza de acte oficiale , iar acestea sunt adeverintele de venituri , printre alte eventuale acte.
Instanta nu poate prin lege sa intreprinda mai mult.
Aveti posibilitatea sa va inscrieti in fals impotriva adeverintel;or , aveti posibilitatea cand veniturile cresc sa solicitati majorarea pensiei.
Sufera copii nevinovati , unii tati isi uita responsabilitatile sau le eludeaza , dar alte posibilitati legale nu prea exista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat!- pensie de întreținere catalina45 catalina45 Buna seara....in luna ianuarie .a.c. am deschis actiune pentru pensie intretinere minor. Fostul sot se afla in strainatate cu sotia, respectiv Italia. L am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tată roman, lucrator în străinătate ... Emma12345 Emma12345 Bună seara! Dacă tatăl este roman, dar lucrează în străinătate cu forme legale, ce pensie alimentara trebuie sa plateasca unui copil minor? Se ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat catalina45 catalina45 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii sau un sfat. Prin hotărâre judecătorească, definitiva fostul soț a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)