avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari dupa 1.5.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari dupa 1.5.2011

Dat fiind ca nu avem "oficial" un formular de contrcat individual de munca actualizat si suntem nevoiti sa angajam oameni folosim contractul de munca format vechi si inseram criteriile de evaluare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:20, 8 Mai 2011
Da, in modelul vechi de c.i.m. se va insera criteriile de evaluare ale salaritului ...
Daca eu trce criteriile de mai jos este ok? Pot sa sterg partea de monitorizare?

1. mod de indeplinire a sarcinilor:
- promptitudine – monitorizare zilnica sef direct;
- corectitudine - monitorizare zilnica sef direct;
- implicare - monitorizare zilnica sef direct;
- organizarea sarcinilor - monitorizare zilnica sef direct;
- incadrarea in timp, cantitati zilnic de realizat – respectarea timpilor normati conform tehnologiilor existente;
- mod global de indeplinire a sarcinilor primite - monitorizare zilnica sef direct;
- respectarea tuturor indicatorilor de calitate si HACCP – respectare intocmai conform procedurilor in vigoare.

2. relationare:
- respect fata de colegi – monitorizare zilnica sef direct;
- capacitatea de a primi feedback – monitorizare zilnica sef direct;
- dorinta de a oferi ajutor altor persoane – monitorizare zilnica sef direct;
- capacitatea de a lucra in echipa – monitorizare zilnica sef direct;

3. personale:
- incredere in sine – monitorizare zilnica sef direct;
- spirit practic – monitorizare zilnica sef direct;
- aptitudini generale de invatare si de a se informa - monitorizare zilnica sef direct;

4. situationale:
- obiectivitate – monitorizare zilnica sef direct;
- organizare personala – monitorizare zilnica sef direct;
- capacitate de adaptare – monitorizare zilnica sef direct;
- comportament adecvat – limbaj, vestimentatie, politete –
- folosirea eficienta a resurselor puse la dispozitie - monitorizare zilnica sef direct;
Se poate sterge modul cum se va face evaluarea ...
multumesc; asa le trecem si in fisa postului si in actul aditonal la cim (pentru cei angajati anterior 1.5)?
Detalierea o faceti in regulamentul de ordine interioara si mai ales in fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional salarii BICOS BICOS UN MODEL PTR. ACT ADITIONAL LA SALARII? (vezi toată discuția)
Fisa postului a sefului meu avocadonet avocadonet Buna seara forum, la actualul loc de munca sunt solicitat periodic sa dau feedback despre seful meu. Ca sa pot face o evaluare cat mai corecta mi-ar fi util sa ... (vezi toată discuția)
Preluare atributii din fisa postului .... pana unde se poate ajunge....100% ? doareu2008 doareu2008 Lucrez intr-o institutie publica, unde dupa cum se stie s-au facut mari restructurari in 2011. S-au modificat fisele de post, iar asa cum este normal .... se ... (vezi toată discuția)