avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vac rog dati-mi un sfat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vac rog dati-mi un sfat!

buna ziua am un teren mostenire de la un parinte care a decedat si unchiul meu are teren langa mine dar nu ma inteleg f bine cu el suntem certati.si in trebarea meu pt d-voastra este dak pot sa fac un gard intre mine si el fara acordul lui ?sau poate sa mi-l strice?si mai este o problema pe terenul meu este o poarta din fier veche de peste 20 ani care unchiul meu care este si vecin cu mine vrea sa mio ia pt ca el a spus ca e a lui facuta de el acu multi ani.ce trebuie sa fac legal in caz de o ia? va multumesc f mult astept raspuns !
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:25, 8 Mai 2011
Daca nu poate dovedi printr-un inscris sau printr-un martor ca e poarta lui atunci nu are dreptul sa o ia pentru ca nu stiti cine a facuto si prin urmare apartine locului unde este acum.Daca aduce dovezi ca este facuta de unchi atunci o poate lua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti cu o plangere pentru furt bellmo bellmo am sunat la 112 acu vreo 2 saptamani si am facut o plangere de furt asupra unchiului meu ca a luat o poarta si un gard de pe terenul meu mostenire de la tata ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale bourceanuadrian bourceanuadrian Bună seara ! Vă rog frumos, în urma dezbaterii succesorale după decesul tatălui meu, în 2005, o suprafață de teren extravilan a fost împărțită în ... (vezi toată discuția)