Buna ziua,
Am o poveste cam incurcata, poate cineva cu buna credinta imi spune ce am de facut pentru a descurca incurcatura.
In 2000 am cumparat o casa cu teren cam 15 arii, mi-a placut terenul mare, casa era cam veche, am achiatat integral pretul acesteia, insa la notar cand am fost ni s-a spus ca numai 4 arii curtea si casa sunt intabulate, atata am putut transcrie si noi !
Nu mai puteam da inapoi, banii erau dati. Respctivul de la care am cumparat casa si terenul, a locuit 20 de ani in acest loc, insa terenul nu i l-a luat nimeni, nu a fost revendicat, dar nu l-a nici rezolvat, acum suntem noi cu terenul nerezovlat.
CE PUTEM FACE ? CU CE SA INCEPEM ? Vecinul de langa mine spune ca el ar fi mostenitorul acestui teren, dupa rudele sotiei sale, a depus o cerere la primarie prin 2002, sa i se dea acest teren, dar nu a reusit, desi eu nu am nici o vina ca el a stat 20 de ani si acum MAI MULT, 28 si nu l-a revendicat INCA DE LA VECHIUL PROPRIETAR DACA TOT SPUNE CA AR FI A LUI ! Trebuia sa il ceara e la vechiul proprietar nu sa mi spuna acum mie ca ar fi a lui... uNDE SA MA ADRESEZ, SA INCEP CU O SITUATIE CADASTRALA MAI INTAI, SA INCEP UN PROCES ? PE ACEST TEREN NU PLATESTE NIMENI IMPOZIT, NICI VECHIUL PROPRIETARE NICI NOI, nu ne-a deranjat nimeni sa ne spuna ca de ce il lucram, ce putem face oare ??? ce actiune putem incepe ? se poaet vedea la CF cine este pe acest teren ? cum il solicit ?eu pe casa si curte am actele in regula, terenul este in continuarea curtii, este un dreptunghi. ASTEPT SA-MI DATI UN SFAT !!
MULTUMIRI ANTICIPATE
Cel mai recent răspuns:
spiridus , utilizator
20:23, 5 Iulie 2008