avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... mia venit expertiza tehnica cat mai dureaza
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

mia venit expertiza tehnica cat mai dureaza

mia venit expertiza tehnica pentru vat corporala din expertiza reeseca vinovat este soferul care ma lovit Problema este ca din rezultatul expertizei reeseca nu mia fost pusa viata an pericol AM18 zile iml dar am avut fractura de coaste cot si oplaga frontala partea stanga deschisa foarte adanca la venirea salvarei am fost gasit inconstient am o cicatrice de 8 9 centrimetri pe frunte daca vreau sa contest rezultatul expertizei ce trebuie sa fac DACA nu contest rezultatul cam cat dureazapana la terminarea procesului
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:25, 9 Mai 2011
Pentru cele 18 zile deja este antrenata raspunderea penala a vinovatului de producerea accidentului. Puteti cere contraexpertiza, numai daca puteti proba faptul ca cele constatate initial nu sunt corecte sau incomplete. Nu stiu in ce faza a procesului va aflati, insa daca ati ajus deja la discutarea probatoriului, inclusiv expertiza, se poate spune ca va apropiati de finalul procesului....
daca procesul penal este deja pe rolul instantei si nu contestati expertiza, se vor audia martorii (daca exista) si va judecati. daca veti contesta expertiza se va intarzia cateva luni de zile.
procesul a anceput teoretic pana acum nu am avut nici o instanta sa anceput urmarirea penala a vinovatului de cateva luni am facut expertiza am platit eu pentru aceasta expertiza sa anteleg ca daca a venit raspunsul la expertiza nu o sa mai dureze mult pana la finalul procesului?
Daca pana acum nu ati avut vreo infatisare sau audiere ati mai putea face contestatie dar nu stiu cu ce v-ar ajuta. Contestatia nu o va rezolva un judecator ci o comisie medicala si pana acum nu am vazut in Romania un medic sa conteste alt medic, lasand la o parte ca s-ar lungi procesul si v-ar mai costa si ceva in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce acte trebuie sa merg la asigurari gilcrist1977 gilcrist1977 am avut accident am 18 zile de la iml cu ce acte trebuie sa merg la asigurari sa ancerc sa ajung la o antelegere cu ei si daca mai pot ajunge la o antelegere ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Cat dureazapana ce primesc un raspuns de la asigurari an legatura cu dosarul de dauna gilcrist1977 gilcrist1977 am deschis dosar de dauna la asigurari cam cat dureazapana ce primesc un raspuns am la dosar tot ce trebuie expertixa certificat iml anexa doi de la politie ... (vezi toată discuția)