avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CCC la 3 ani, avand CIM pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CCC la 3 ani, avand CIM pe perioada determinata

Buna Ziua!

Sunt cadru didactic in concediu de maternitate si doresc prelungirea acesteia la 3 ani, insa contractul meu de munca era pe perioada determinata pana la 31 august 2009. Mentionez ca baiatul meu s-a nascut pe 30 mai 2009.
In dosarul pe care trebuie sa-l depun la primarie, trebuie sa am o decizie de suspendare a contractului de munca, dar acesta mi-a fost suspendat acum doi ani. Cum procedez pentru a beneficia in continuare de CM.?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:50, 5 Iulie 2011
1. Nu este vorba de concediu de maternitate ci de concediu crestere copil (CCC) pana la 2(3) ani.
2. Nu mai este nevoie de alta decizie de suspendare a CIM ci numai de un certificat de handicap pentru copil.
Buna!
Se pare ca cei de la ajps.cluj au trimis dosarul inapoi motivand ca lipsesc decizia de suspendare pt. CIC pana la 3 ani si o cerere catre scoala pentru a solicita CIC pana la 3 ani. Insa la scoala unde am lucrat aveam un contract de munca pe perioada determinata si nu poate sa-mi dea aceste documente. Ce sa zic, mare dilema... 2 institutii ale statului nu se inteleg.
Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2011
porkolabf, utilizator
1. Cei de la AJPS gresesc. Pe baza deciziei de incetare a CIM pe perioada determinata si a certificatului de handicap al copilului se prelungeste CCC pana la varsta acestuia de 3 ani.
2. Faceti urgent o sesizare la ANPS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil Arnisia Arnisia Buna ziua. Am un baietel de 2 ani, impliniti in 30 mai( pentru care am fost in ccc, pe perioada de doi ani) in data de 28 mai am nascut cel de-al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Concediu copil handicap 3 ani Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O salariata se afla in CIC pana la implinirea copilului a varstei de 2 ani. In interiorul acestei perioade copilul a fost incadrat cu grad handicap. Doreste ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu cresterea copilului s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am o prietena care este insarcinata in 7 luni si are o mica dilema: in prezent este angajata cu contract pe perioada determinata din decembrie ... (vezi toată discuția)