avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de Munca

Daca ai semnat un contract de munca pentru sase luni de zile , iar angajatorul iti scoater ochii cat de costisitor si scumpe sunt taxtele daca lucrezi in strainatate . Dupa 6 luni sa afli ca nu ai fost inregistrat la fortele de munca . Ce este de facut in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 18 Ianuarie 2012
Sesizare la ITM sau actiune in instanta ...
daca voi face plangere la itm nu voi rezolva nimika de ce ? firma respectiva sa inchis cu 6 lunii in urma
Daca firma a fost inchisa cu 6 luni in urma, de ce nu ati actionat cand firma era activa? ... retoric vorbind

ITM va poate ajuta sa constate ca nu ati avut incheiat un raport de munca pentru perioada prestata la acel angajator .. insa in conditiile expuse de dvs este foarte greu ca ITM-ul sa constate ceva , daca firma s-a inchis ...
in perioada aceea nu am fost in tara si nu am avut pe cine sa trimit la ITM prin urmare fosti asa zisi paron sunt doi care tapari iar acuma lucram in la aceiasi si sunt plin de datori . multumesc pentru raspuns .
Pentru a sesiza o anumita instittutie publica nu este un anumit termen , numai in cazul instantelor de judecata exista anumite termene (termen de prescriptie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)
Modalitate de anulare a unei prevederi din cim oana_iacob77 oana_iacob77 Care sunt modalitatile prin care o clauza din CIM sau CIM in totalitate poate sa nu isi mai produca efectele ? Se poate numai prin sezizare ITM sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Poti recupera banii pe orele suplimentare care le lucrezi? Cip cip Cip cip Buna ziua...o intrebare daca ma poate ajuta cineva ....lucrez la o sc 195 ore pw luna in loc de 160 si nu am semnat de 8/luni nici un stat de plata si de ... (vezi toată discuția)