Buna ziua...o intrebare daca ma poate ajuta cineva ....lucrez la o sc 195 ore pw luna in loc de 160 si nu am semnat de 8/luni nici un stat de plata si de pontaj pt orele lucrate...intrebarea este daca ma duc la itm sa fac o plangere scrisa ma poate ajuta sa recuperez banii pe orele lucrate in plus si sa vad dc nu mi sa dat statele de plata sa le semnez de 8 luni pana in prezent.......multumesc
Sunteti plătită cu salariul din contract pentru 8 ore de munca pe zi sau suma încasată este mai mare?
ITM nu va poate ajuta sa recuperati banii ci doar sa verifice, sa constate si sa sanctioneze eventualele nereguli.
Banii ii puteti obtine doar in instanta daca cu firma nu va puteri intelege amiabil.
Sunt platit cu banii de pe 8 ore pe zi (160 luna) dar eu fac 195 ore pe luna ...15 zile a cate 13 ore zilnic .....nu am semnat nici un stat de plata,nici un pontaj,nimik de 7 luni.......
Chas fara sa semnez nimik ,nici un stat de plata,nici un pontaj nimik de 8 luni .....de 2 luni nu mi a mai dat salariul .drept urmare mi am depus demisia de 20 zile ....,.
Plangere la ITM dar sa tineti cont de faptul ca ITM-ul va constata probabil problema , va da amenda dar nu poate oblige angajatorul sa va plateasca orele neplatite.Doar prin judecata se poate face asta
Demisie fortata
pufosu76
Buna seara.Va scriu in calitate de angajat la unul din magazinele mari de retail din Bucuresti.Magazinul este deschis de cateva luni si deja din cate ... (vezi toată discuția)