avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord

V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotia mea vrea sa divortam de comun acord din mai multe motive. Eu sincer nu as vrea sa divortam si sa incercam sa ne refacem familia, dar in viata trebuie sa mai facem si lucruri care nu le vrem. Avem un copil de 2 ani si 9 luni. Intrebarea mea este daca divortam de comun acord eu ce drepturi mai am asupra copilului sau cum se stabilesc aceste drepturi. Va multumesc anticipat.
Chiar daca se va dispune desfacerea casatoriei prin acordul celor impricinati, dumneavoastra veti avea aceleasi drepturi cu privire la propriul copil.

Asadar, pana la prima zi de infatisare, in caz ca aveti pretentii proprii , in calitate de parat , puteti depune o cerere reconventionala , in vederea incuviintarii pastrarii legaturilor personale cu minorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil gabi_br.ro gabi_br.ro buna ziua.as dori va rog sa-mi enumerati eventuale legi care prevad in ce mod instanta stabileste programul de vizitare de catre tata al copilului aflat in ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna a copiilor ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 1 an si jumatate. Am obtinut custodia celor 2 copii(17 ani, respectiv 11 ani) pentru care tatal lor plateste pensie ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor notme notme am divortat in anul 2007 la cererea fostului sot, insa in fapt a fost un divoert de comun acord;baiatul nostru nascut in 2004 i-a fost incredintat lui, cu ... (vezi toată discuția)