Buna seara,
Tocmai am fost implicata intr-un accident rutier, in care nu sunt vinovata. Masina mea este in leasing, a fost accidentata de o masina condusa nu de proprietar, ci de un imputernicit. Din estimarile facute de asigurator, este dauna totala, RCA-ul italian fiind de 4800 euro, reparatia masinii costand aproximativ 12.000 euro. Am fost sfatuita sa rezolv problema cu asigurarea CASCO, Firma de asigurari despagubind 7820 euro. Din aceasta suma, conform contractului de leasing, finantatorul a retinut restul ratelor pana la finalizarea contractului, in suma de 7280 euro. In acest moment eu am ramas cu 600 euro si cu un morman de fiare. Cum pot sa recuperez ceva de la cel care s eface vinovat de producerea accidentului si din cauza caruia am pierdut tot? Multumesc frumos!
Multumesc mult, dar pt ce sa il actionez, ca din cunostinte mi-au zis ca daca s-a despagubit din asiguare, nu pot sa mai cer nimic de la sofer! Nu inteleg! O seara buna si multumesc!
Rca casco
eugenpetrisor
masina luata in leasing trece pe teritoriul italiei si face accident,vinovat este un cetatean italian. se duce cu asigurarea tot a ei sa o repare,avand ... (vezi toată discuția)
Daune accident
vasiii
Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)