avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Depunere urna funerara in cavou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Depunere urna funerara in cavou

Buna seara,
As dori un raspuns la urmatoarea intrebare
- care sunt formalitatile necesare pt a depune in cavoul familiei o urna funerara care contine ramasitele pamantesti ale unui membru al familiei decedat cu ani in urma (7-8 ani) in SUA? Mentionez ca urna urmeaza a fi adusa in tara la inceputul lunii iunie de catre un nepot al persoanei decedate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ruxandrav8 , utilizator 01:22, 10 Mai 2011
Aveti nevoie pe de o parte - de acordul directiei sanitare locale si pe alta parte - proprietarul cavoului sau persoana mandatata,trebuie sa desfasoare procedura de deschidere cavou la nivelul administratiei cimitirului ,cu achitarea taxelor aferente
Ultima modificare: Luni, 9 Mai 2011
goe_07, utilizator
Va multumesc pt raspunsul dvs. prompt!
In legatura cu procedura de deschidere a cavoului, eu sunt ruda cu decedatul, dar nu mostenitor direct si dupa cate stiu nu s-a facut succesiunea in urma decesului, am insa cheia de la cavou. Cum considerati ca ar trebui procedat? Va multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren de veci ivulpasin46 ivulpasin46 Buna seara, Fata mea a obtinut prin donatie un cavou de la un prieten apropiat in anul 2005. Cavoul a fost construit in anul 1980 pe o suprafata de 6 m.p. ... (vezi toată discuția)
Deshumare ostroveanumarin ostroveanumarin Am un decedat care a fost inhumat intr-un cavou al uni neam , cu acordul acestora , deoarece nu am avut facut cavoul nostru.Dupa un an am terminat cavoul si ... (vezi toată discuția)