avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Introducere mostenitori in cauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Introducere mostenitori in cauza

Sunt reclamant intr-un proces avand ca obiect obligatia de a face - Asociatie de Proprietari si vecini direct "afectati" are nu-si dau acordul la stabilirea sediului social al societatii proprietar al aparamentului. Cu unul dintre vecini am incheiat tranzactie prin care si-a dat acordul. A decedat intre timp (suntem in rejudecare) si are 3 descendenti mostenitori (am cerificat de calitate de mostenitor, deci nu se stie cui apartine acum apartamentul in care acesta a stat). Nu stiu cum sa procedez, introduc mostenitorii in cauza pentru a le opune tranzactia sau pentru a solicitata sa fie ei obligati sa-si dea acordul (din nou). Problema e ca am 2 minori si un major si nu exista masa succesorala, deci nu stim care este/sunt proprietarii. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:21, 10 Mai 2011
Trebuie introdusi mostenitorii in cauza pentru a le fi opozabila tranzactia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire deea1991 deea1991 daca exista 2 copii si unul dintre parinti decedeaza cum se imparte averea? (vezi toată discuția)
Cauza in instanta pe rol, decesul unei parti, mostenire, succesiune EugeniaG EugeniaG Revin cu corectari la postare. Rog admin sa stearga postarea anterioara. Subiect: O solutie, un sfat, va rog: cauza in instanta, mostenire, succesiune A. ... (vezi toată discuția)
Retractul litigios costin55 costin55 O persoana R.S cumpara in anul 2010 un teren intravilan(prin hot.jud) .Pe acest teren exista o casa de locuit ce apartinea defunctului P.D .In urma decesului ... (vezi toată discuția)