che_gargara a scris:
Este vorba despre art 305, Cod penal ! Dar asa cum a spus @gi_jane2, este greu sa dovedesti reau-credinta ! E o lacuna in lege, pe vremea lui pingelica si a tovarasilor sai nu exista scuza cu somajul si nu era nici criza (de locuri de munca, evident :) ).
Eu am dovedit Reaua - credinta a fostului meu sot care de 4.5 ani nu a platit niciun leut fiicei lui. Concluzia? Legea favorizeaza infractorii (de acest gen).
Eu i-am facut plangere penala la politie pt abandon de familie, care dupa 2 ani a trimis dosarul la parchet pt deschiderea procesului penal, si care, desi detin dosarul din nov, nici acum nu a solutionat cazul.
Un procuror oricum "m-a linistit" spunandu-mi cat a putut de neoficial ca oricum nu va primi decat o amenda administrativa. Si-atunci????? Cum este posibil ca un tata sa fie lasat sa traiasca in liniste desi de 5 ani a uitat ca are o indatorire..??
Unde e protectia minorului ?? Unde este protectia mea ca parinte monoparental??? Va spun eu : Doar in justitia divina, ca in justitia romana , mori cu dreptatea in brate!!!