va rog sa ma indrumati in urmatoare problema:
1.trebuie sa obtin autorizatie de functionare, sanitar-veterinara;
2.trebuie sa modific codul caen secundar pentru bufet (se vor vinde sandvisuri/bauturi fara alcool/dulciuri - intr-o unitate militara - nu cunosc codul caen de care am nevoie
3. va rog sa imi explicati pasii pe care trebuie sa ii parcurg - trebuie sa declar punctul de lucru secundar.
- nu imi permit sa merg la o persoana autorizata sa imi obtina aceste documente:(.
2. Trebuie sa stii daca ai codul caen pt activitatea ce o vei desfasura printre cele secundare, altfel trebuie sa il adaogi , iar apoi sa il activezi.
3. Punctul de lucru unde se va desfasura noua activitate trebuie sa apara in acte, astfel daca nu apare trebuie sa declari. Aceste doua modificari se pot face impreuna printr-o hot Aga sau decizie asociat unic, modificare act constitutiv si cam atata....multe taxe...
In ceea ce priveste punctul 1 nu vreau sa te informez gresit, ce pot sa iti zic este ca va trebui sa te interesezi la sanatate publica si directia sanitar veterinara.
"codul caen il gasesti in certificatul de inregistrare al firmei dvs .
succes "
- am nevoie de activitatea secundara COD CAEN, nu activitatea principala
activitatea principala este 4799.
- activitatea secundara cred ca este 4711 - nu sunt sigura.#-o aste e problema#-o