avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... avantaje infiintare intreprindere individuala de catre ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

avantaje infiintare intreprindere individuala de catre un pensionar

am ceva avantaje referitor la costuri, taxe, impozite, asigurari sociale, etc
va multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 14:25, 10 Mai 2011
Ca pensionar pt limita de varsta puteti infiinta PFA si fata ceilalti intreprizatori nu sunteti obligat sa declarati si sa platiti contributie pt pensie. Contributia se sanatate de 5,5% din venitul net se plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa plata cass CONSULTING ABM CONSULTING ABM Daca poate cineva,va mai rog sa ma ajutati cu un raspuns. Cum am mai spus, sunt pensionara la limita de varsta si sunt PFA. Intrebarea mea este; trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensionar inregistrat pfa - care sunt contributiile obligatorii? stelach stelach Buna ziua, un pensionar, care este inregistrat ca persoana fizica autorizata, ce obligatii fiscale are,are obligatia incheierii unui contract de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)