avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proba

de cate declaratii este nevoi pentru a constitui o proba concreta daca acestea nu sunt nu pot fi argumentate prin probe?nu stiu cat de corect m-am exprimat?multumesc anticipat
Pentru a primi un rapuns concret detaliati situatia.
In principiu , organele de urmarire penala , in functie de diferite situatii procedurale ,pot lua cate declaratii doresc pentru administrarea probelor , pentru a li se crea convingerea in urma careea pot da o solutie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea, proba in instanta tomasso tomasso Inregistrarea vocii unei persoane care a fost facuta fara mandat de la judecator si este folosita ca proba in instanta, poate constitui temeiul unei plangeri ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni in cazul "conducerii autovehicolului" sub influenta alcoolului Lelia Maria Mosneaga Lelia Maria Mosneaga Ma fac vinovat de conducerea autovehicolului sub influenta alcoolului 0,6 in aerul respirat in iunie 2009. Abia saptamana trecuta am primit invitatie pentru ... (vezi toată discuția)