avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fond de rulmet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fond de rulmet

Buna ziua.M-ar interesa si pe mine,care ar fi suma fondului de rulment ce se returneaza in cazul vinzarii unui apartament?Mentionez ca fondul de rulment a fost platit timp de 35 ani.
In cazul in care parasiti asociatia, fondul de rulment trebuie sa vi se inapoieze in intregime.
Cuantumul trebuie sa existe in evidenta asociatiei dv.

De regula trebuie inapoiat proprietarului la o luna dupa ce s-a mutat pentru a aparea ultima lista de plata cand inca mai locuia in imobil.
Dar,cum este posibil ca dupa 35 de ani de plata a fondului de rulment sa mi se restituie suma de 61,5 RON?!
pai inseama ca bani au fost cheltuiti...
Cheltuiti de catre cine si de ce?!Cum as putea sa aflu totusi suma reala?
daca nu mai aveti ch din fiecare an, (din cate stiu se elibereaza una diferita de aia pt intretinere) tot din evidenta administratiei.
bani ii ch administratia pt a acoperi intretinerea neplatita de restantieri... etc.. intrebati acolo, daca nu va lamuresc sau nu vor sa va spuna.. cititi aici la doc utile despre fondul de rulment sa vedeti in ce conditi poate fi utilizat si daca trebuie sa vi se ceara parerea.

Alte discuții în legătură

Fond de rulment folosit in alte scopuri so2ro so2ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ca in orice asociatie care se respecta, si unde locuiesc eu s-a incasat fond de rulment de la locatari . In ... (vezi toată discuția)
Salarii asociatie de proprietari bureac62 bureac62 La Asociatia de proprietari sunt platiti din banii acestora presedintele,administratorul,cenzorul,contabilul,mecanicul si femeile de serviciu.Pe lista de ... (vezi toată discuția)
Revin cu inca o intrebare bitzic22 bitzic22 daca un locatar nu plateste fondul de reparatii nu poate vinde apartamentul? (vezi toată discuția)