avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum refacturez energia electrica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum refacturez energia electrica

Buna ziua,
daca sunt chirias (persoana juridica) intr-un spatiu pe care-l sub-inchiriez, in conditiile in care proprietarul cladirii (furnizor de energie electrica fiind) ma factureaza separat de chirie pentru curentul electric, cum imi pot recupera aceste sume de la sub-chiriasi? Stiu ca daca nu sunt autorizat nu pot refactura utilitati, cel putin asa intelg ca spune un Ordin al ANRE intrat in vigoare de la 1 aprilie 2011.
Singura varianta ar fi probabil sa facturez la randul meu, dar sub forma de servicii?!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Vanda_T , utilizator 16:50, 10 Mai 2011
Mentionez ca sub-chiriasii, pe care trebuie sa-i facturez pentru utilitati, sunt tot persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare energie electrica Cris_D Cris_D Buna ziua! Situatia data: Societatea A a cumparat de la societatea B un imobil cu terenul aferent, in scopul inchirierii altor terti, obiectul de ... (vezi toată discuția)
Refacturare energie cimpean adriana cimpean adriana In ce situatie,un proprietar persoana juridica,poate refactura chiriasului energia consumata?Chiriasul este si el persoana juridica. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala dodomodo dodomodo Buna ziua, Detin un spatiu comercial proprietate persoana fizica pe care l-am inchiriat unor persoane juridice, contractele au fost inregistrate la finante ... (vezi toată discuția)