avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce utorizatii sunt necesere pentru un magazin cu : ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce utorizatii sunt necesere pentru un magazin cu : fitosanitare,seminte,protectia plantelor,pomi

Buna ziua,
Vreau sa deschid un magazin cu fitosanitare,seminte,pomi tot ce intra in aripa ceasta.
1-firma exista
2-puntul de lucru exista
3-autorizatie protectia plantelor (stiu de ea urmeaza sa fac demersurile pentru a o obtine)

Ce ma intereseaza (din ce imi trece prin cap,va rog completati in plus daca stiti)
- protectia mediului ?
- politie ? (daca sunt toxice am inteles ca trebuie)
- pompieri ?

Multumesc anticipat
:thumbup:
Cel mai recent răspuns: serkyyy1@gmail.com , utilizator 08:36, 22 Februarie 2021
Salutare!Sunt interesat daca ai dus planul la bun sfârșit și ți-ai creat propriul tau business.As fi bucuros să fi reușit și te-as ruga să-mi spui și mie pașii pentru aceasta idee de afacere.Spor și succes sa ai! Apreciez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Ce fel de autorizatii am nevoie si unde trebuie sa ma adresez MAEWAN MAEWAN Buna, Ma poate ajuta cineva cu privire la autorizatiile de care am nevoie pentru a-mi deschide un supermarket si unde trebuie sa ma adresez? Multumesc! (vezi toată discuția)
Avize-autorizari,s.r.l. ContSters179589 ContSters179589 Buna seara, Am o cunostinta,care si-a infiintat un S.R.L.,cod. CAEN 2223,avind ca activitate de baza,(confectionare timplarie P.V.C.). Rugaminte: -ce avize ... (vezi toată discuția)