In urma restrangerii de activitate in invatamant am ramas titulara scolii, dar cu restrangere nesolutionata. Anul viitor va iesi la pensie o co;lega, dar dupa inceperea anului scolar, adica pe 1 noiembrie. Ca atare ea va avea catedra pana la acea data>
Intrebare> Este obligata prin lege sa continue anul scolar pana la sfarsit, adica pana la 15 iunie, sau va trebui sa plece pentru a putea veni eu, sa imi rezolv restrangerea de activitate? Ce lege reglementeaza situatia mea?
Pentru anul 2012 asteptam alt Ordin de ministru, intrucat OM 3753/2011 este aplicabil doar pentru anul in curs. Legea este 1/2011, Art. 284. (2) Personalul didactic, de conducere, de îndrumare şi de control din învăţământul de stat se pensionează la data împlinirii vârstei legale de pensionare. După data împlinirii vârstei legale de pensionare, se interzice îndeplinirea oricărei funcţii de conducere, de îndrumare sau de control.
(3) Pentru motive temeinice, pensionarea personalului didactic de conducere, de
îndrumare şi de control se poate face şi în timpul anului şcolar, cu aprobarea consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ, respectiv al inspectoratului şcolar.
Parerea mea este ca i se poate aproba pensionarea in timpul anului scolar (altfel legea discrimineaza) iar dv. sa ramaneti in al doilea an de detasare in interesul invatamantului, scoala urmand sa va faca rechemare la post. Spun ca discrimineaza pentru ca in orice alt sector de activitate pensionarea intervine la implinirea varstei standard de pensionare, invatamantul fiind exceptia. Apoi, nu e tocmai un exemplu de egalitate in fata legii intre categoriile de personal didactic, cel de indrumare si control fiind privilegiat in acest context. Poate sa se fi strecurat o greseala gramaticala in context, respectiv sa se fi omis virgula de dupa cuvantul "didactic" din alin 3.