avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... constructie ilegala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

constructie ilegala

Ce solutie am in situatia urmatoare? Vecinul de la parter a construit ilegal o extindere de balcon. Constructia fiind executata prost, s-a intins igrasia pe peretele apartamentului meu situat deasupra. In urma reclamatiei la primarie a fost emisa somatie de demolare, dar vecinul bineinteles ca nu s-a conformat, motivand ca si-a instalat in aceasta anexa centrala termica. Desi a fost emisa si o a doua somatie de demolare, nimeni nu se grabeste sa ia masuri. Ce as putea face in continuare?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:39, 10 Mai 2011
Staruiti in solutionarea de catre primarie
Reveniti cu solicitarea de solutionare la Directia Corp Control din primarie
Sesizati oficial inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rvenire:constructii neautorizate, aplicare sanctiuni pauleskku pauleskku La sesizarea mea ca vecinul de la parter, prin construire abuziva a balconului(in care si-a instalat centrala termica) si legat de balcon, a unui soclu zidit ... (vezi toată discuția)
Constructii neautorizate, aplicare sanctiuni pauleskku pauleskku Raspuns primarie la sesizarea mea, \\"Avind in vedere sesizarea dvs cu nrxxx, privind constructiile realizate de fam. xxx la apartamentul situat la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)