avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract cu psi si protectia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract cu psi si protectia muncii

Buna ziua. Am un magazin cu specific marochinarie si 3 salariati. Magazinul functioneaza in cadrul unui complex. As dori sa stiu daca e obligatoriu un contract individual cu PSI in cazul in care complexul are un astfel de contract. Dar cu protectia muncii? Exista firme care sa le incheie pe ambele? M-am interesat la anumite firme si mi-au spus ca la 3 angajati nu se baga, ca ei incheie contracte de mii de euro cu companii foarte mari. In acest caz ce pot sa fac? :(
Cel mai recent răspuns: pacepa_2001 , utilizator 08:41, 12 Mai 2011
Exista firme care incheie astfel de contracte de prestari servicii, pentru ambele cazuri.Orice firma este obligata sa respecte normele de PSI si de protectia muncii.
Probabil ca ati intrebat la vreo firma mare..dar exista si firme "mai mici", care va pot prelua...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme privind spatile comerciale dey_23 dey_23 Buna ziua, As dori cateva lamuriri in urmatoarele probleme: 1.Doresc sa inchiriez un spatiu comercial care nu dispune de grup sanitar si apa ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii arseniconstantin arseniconstantin IN URMA EFECTUARII UNUI CONTROL ANUAL DE CATRE ITM LA O ANUMITA FIRMA S-AU CONSTATAT URMATOARELE: -contaractul incheiat intre angajator si serviciul extern de ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere cod caen 6201 cu un angajat BogdanCinar BogdanCinar Buna ziua, Ce obligativitati are o microintreprindere cu un angajat referitor la PSI si protectia muncii avand in vedere ca nu desfasoara activitate la sediu ... (vezi toată discuția)