avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi

VA ROG SA-MI SPUNETI daca sunt PFA NEPLATITOR DE TVA SI NU AM GASIT FACTURI PENTRU NEPLATITOR DE TVA POT FOLOSI FACTURIER PTR. PLATITOR DE TAV?? IN DREPTUL SUMEI DE TVA NU COMPLETEZ NIMIC.
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 16:15, 11 Mai 2011
Incercati sa mai cautati ,imposibil sa nu gasiti la distribuitorii autorizati sa comercializeze aceste imprimate.

Cel mai indicat ar fi sa comandati facturiere personalizate ,care sa nu aiba inscrisa rubrica de TVA.
Nu puteti folosi facturiere ce contin rubrica TVA ! Sunt firme care fac la comanda facturiere exact cum le doriti . O sa va trimit eu un mesaj cu numarul de telefon si adresa unei asemenea firme .
Puteti folosi un soft de facturare.Sunt multe,nu costa mult si unele care sunt bune sunt si gratis.Puteti configura raportul de facturi cum doriti dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
simonaoprica a scris:
Puteti folosi un soft de facturare.Sunt multe,nu costa mult si unele care sunt bune sunt si gratis.Puteti configura raportul de facturi cum doriti dvs.

Ai dreptate Simona ,la acest lucru nu m-am mai gandit . :)
Daca este urgent se pot face facturi si in Excel. Atentie: sa aveti decizie pentru numerele de facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - intrebare despre formular factura andradap andradap Buna ziua, avem o firma noua, editura, neplatitor de tva. Va rog spuneti-mi daca formularul/ carnet facturi -neplatitor de tva- se mai cumpara sau se fac ... (vezi toată discuția)
Folosesc facturier si chitantier corect sau nu? pfagns pfagns Buna ziua, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt PFA din martie 2009 ca traducator, neplatitor de TVA. De la Administratia ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să se menționeze tva 0% pe facturile firmelor neplătitoare de tva? denisa_21 denisa_21 Buna ziua, Sunt neplatitoare de TVA, fact factura fiscala fara rubrica TVA, dar un client ma pune sa trec pe factuta \" TVA 0%\". Programul meu nu scrie la ... (vezi toată discuția)